Skip to main content

Är du kåt??

01/11/2002 -
656
Som en del av de mer insatta sandmaniacs vet så är jag founder för kanalen #sverige på DALnet. De som inte ens vet vad irc är förväntas inte veta detta dock.
Nåja, eftersom det är min edsvurna uppgift att upprätthålla lag och ordning, införa fred på jorden och hitta botemedlet till cancer så...nja, kanske bara hålla ordning på kanalen. För att göra det så är det bra att man vet vad som pågår, men när man är operatör så utsätts man inte för allt skit som de vanliga dödli..användarna gör, så då får man ta till drastiska medel.
Att bara byta namn och komma in maskerad som en vanlig kille funkar inte heller, så för att riktigt få insikt hur illa det kan vara så ska man gå in med tjejnamn på kanalen, så att de hormonstinna ungdomarna flockas runt en med förväntansfulla blickar.
Faktum är att vi som är operatörer på kanalen gör detta ofta, eftersom det annars är svårt att veta just hur svårt tjejerna har det på kanalen, för det är utan tvekan dem är jobbigast för på irc.
Jag vet inte vad det beror på, men en kille på irc är ett underligt mysterium, jag ska försöka lista ut hur det fungerar. Det verkar som om alla killar börjar med i stort sett samma intentioner på irc, vi kan kalla detta:

FAS 1: Oskyldig

Killar i fas ett har precis upptäckt irc, eller vilket chatforum det nu må vara. Dom tycker att det verkar väldigt skojigt att i realtid kunna prata med andra från hela landet eller hela världen. Skoj skoj skoj! Nya människor, nåt att göra med den tid jag annars spenderar framför mitt tv-spel eller drickandes folköl på min moppe!

Fas 2: Intresserad

En kille går in i fas två då han har sitt första intima samtal med nån på irc, förmodligen med en han tror är tjej (ironiskt nog är det förmodligen en kille han talat med). Han får en uppenbarelse! Han pratade på irc om sådant han inte har någon att tala med om i sin vänskaps krets (ni vet killar, med jargoner som "Haru trimmat moppen" eller "Haru sett pattarna på'na?"). Det var en underlig känsla och han inser att på irc är man ju anonym och det man talar om är innehållsrikt och givande samtidigt som det är tomt och ytligt dagen efter. Man slipper skaffa "djupa vänner" för att prata om sådant ens pubertala hjärna ändå tänker på dagarna i ända.

FAS 3-5: Kåtifiering

Fas tre, fyra och fem är svåra att hålla isär, och är egentligen bara samma sak i högre magnitud; kåtifieringen. Det är när en killes begär efter det intima på irc ökar och från att ha varit något han gled in på ibland när han pratade med vad han åtminstone uppfattade som en fräck tjej på irc. Nu blir hans begär större och allt oftare inleder han sexpratet, ställer intima frågor för att känna "tjejen" på pulsen, få reda på om hon är mogen för att ta steget in i Det Intima Samtalet som han letat efter hela kvällen. Ironiskt nog så är det svårare för killen att leda in samtalet på det spåret ju mer desperat han blir, ju ivrigare han blir.

FAS 6: Desperat cybersexjakt

Galen av frustration över att det blir svårare och svårare att få tjejerna dit han vill, tar killen till allt mer aggresiva metoder. Istället för att ödsla tid på att småprata med en eller två tjejer för att se om dom är intresserade på något sätt så siktar han på kvantitet, han skickar meddelande till alla tjejer han ser, alla som kommer in i kanalen och alla som lämnar den. Han vill ha det så fort som möjligt så det finns ingen tid att förlora, bäst att vara så effektiv som möjligt!
Detta manifesteras med meddelanden som "Är du kåt?", "Vill du knulla?", "Jag har stor kuk, vill du suga?". Detta är det första (och förmodligen det sista) han säger till varje tjej som kommer in på kanalen.
Det var det, de sex faserna som gör vilken vanlig kille som helst till en ständigt eregerad tonåringsbägare av sjudande hormoner, som gör allt för att få en fix, bara en till, bara för ikväll. Jag vet inte vad det beror på, och jag tror inte att det är alltför många som faller dit, men det är oroväckande och oförståeligt att vad som en gång var en trevlig ung pojke kan bli ett sådan skal av sitt forna jag. Jag förmodar att man ska vara glad om man klarar sig.
Men de riktiga offrena är ju egentligen tjejerna, som min tjejnicksbot på irc tydligt har visat. Istället för att hitta botemedlet till cancer kanske jag borde sikta på ett botemedel mot kombinationen av irc och puberteten, något som visat sig mycket förödande.
Mer i Webblog
Sandmouflaget
Releasedatum
Ny layout
r du kt
Sandman r PS2are
God Jul och Gott Nytt r
SMS
Alien: Romulus
Börjar likna en bar!
Reglar på plats
Rivning pågår!
Mjölner!
Örnen börjar bli redo för Sweden Rock
Utebar!
Mixtejp
Norrsken
Kan ha "råkat" skaffa något på Sci-Fi-mässan
Recension: Steam Hotell
Det börjar ta form med hemma-spa:et
Rostfärg och IKEA-lampa
Create a physical book from my digital book
Survey Island
Someone is trying to sell my map!
Julkalender
Myst book updated
Recension: Yasuragi Ryokan Hanare
Recension: Ad Astra
Ny tatuering - midgårdsormen!
Minnestal till en kaffekopp
Förlovade
Sweden Rock 2023
Ny nummerskylt för huset
Fix i husbilen
Grubbelgubbe
Uppdateringar i verkstaden!
Måla med rostfärg
Vårfix i trädgården
Jung Kook
Pappaskämt och annan humor
Bilder på spelbordet när det används
Använda laserskäraren för att skapa innehål...
Julklappar med laserskärare
Budget-Spa
Nyckelskåp
Fjällkaffe
1/20 DeLorean Time Machine
Caso Outdoor Cooler
Minikyl Coca Cola
Verktygsvagn med verktyg, 161 delar
CSS filters for background images
Huset ommålat!
Skiss för tatuering
Spelbordet klart
Laser cutting my Myst Island
We Can Do It
Batwing
Elsa