Skip to main content

Cyberstatus

04/13/1999 -
88
Det är skojigt att se vad folk blir imponerade av på nätet. I riktiga livet (som det heter) så vet man ju väl vad folk blir impade av, fin bil, villa, bra jobb, stor inkomst. Men sånt biter inte på cyberchattaren inte.
Det ska grövre saker till för att denne ska bli impad, här är en del av dem:
Konton
Att ha loginkonton på UNIX maskiner är ett stort plus, helst massor också, det är lite med tanke på att unix är ett system som funnits hur länge som helst, det är som om bilägare skulle ha status om dom ägde flera Yugo. Själv har jag konton på ett tjugotal maskiner, blir ni impade?
Hacker
Alla cyberchattare ser upp till en "hacker" men vet inte riktigt vad det är, oftast så är det någon som lyckas läsa någons hotmail, eller fått tag på senaste serienumret till photoshop. Eller kanske nån som skriver warscript till mIRC? I vilket fall så smäller det högt.
Skriva fort
På nätet är det väldigt viktigt att man skriver fort, annars är man ute, alla är impade av någon som skriver väldigt fort på tangentbordet. Sånt tycker jag är skojigt. Jag har full förståelse för att folk blir imponerade av folk som har en gåva, en talang, men det BÖR ju vara en användbar talang, att bli impad av någon som skriver fort är som att bli impad av någon som kan slicka sig på näsan.
Notepad
Om man har gjort sin egen hemsida så ska den vara gjord i NotePad, som är den absolut sämsta tänkbara alternativet för att skriva text. I det här fallet är det alltså trendigt att INTE ha det bästa alternativet, folk ska fatta att man skrivit all kod själv, ÄVEN fast man hade ett så dåligt verktyg som notepad, skoj tycker jag.
Awards
Om man har en hemsida så ska man få awards, helst massor, och när man fått ett par så ska man skapa ett eget award och ge till flera, för om man ger ut ett award så måste man ju vara en duktig hemsideskapare, eller hur? Som kan bedöma andras sidor, helt klart. "Wow, han ger ut en award också!"
Senaste spelen
Oavsett om det är bra spel, eller om man själv tycker om dem så MÅSTE man ha en hög nya spl hela tiden, så man kan säga att man HAR FIFA Toca Rally -99 revision 2 release 4.3. Jobbigt säger jag.
mp3
Det här med mp3 är helt klart sjukt, här sitter folk med gigabyte efter gigabyte med mp3 musik och fortsätter ladda hem mer och mer, och folk blir SÅ impade när han säger att han har minsann 41 gigabyte mp3:or, suck. Han kommer ju ALDRIG lyssna på dem! Vad ska han ha dem till? Jajustja, status, glömde jag. *flina* Jag har raderat hela min mp3 samling på tio låtar eller så. (Och har man mp3 spelare så är man ju ÄNNU tuffare)
Emailadresser
Det här hänger ju ihop med kontona, men folk blir impade om man har massor med emailadresser, för att indikera att man känner folk som ger en mailadresser. Jag skulle vilja se dem ANVÄNDA alla dessa mailkonton samtidigt.
Ja, det finns ju massor med mer jag kan radda upp, men det får bli en annan gång, poängen var att folk blir impade för en aning annorlunda saker på internet än i verkliga livet, om jag pratar med min internetlösa kompis och säger att jag minsann har 23 mailadresser så tittar han konstigt på mig och säger att han har senaste Star Wars affishen, då blir JAG impad.
Mer i Webblog
Ofrdiga affrsider
Frsljare
Tjna pengar
Cyberstatus
Folk offentligt
Trivas med sitt jobb
TV reklam i USA
Alien: Romulus
Börjar likna en bar!
Reglar på plats
Rivning pågår!
Mjölner!
Örnen börjar bli redo för Sweden Rock
Utebar!
Mixtejp
Norrsken
Kan ha "råkat" skaffa något på Sci-Fi-mässan
Recension: Steam Hotell
Det börjar ta form med hemma-spa:et
Rostfärg och IKEA-lampa
Create a physical book from my digital book
Survey Island
Someone is trying to sell my map!
Julkalender
Myst book updated
Recension: Yasuragi Ryokan Hanare
Recension: Ad Astra
Ny tatuering - midgårdsormen!
Minnestal till en kaffekopp
Förlovade
Sweden Rock 2023
Ny nummerskylt för huset
Fix i husbilen
Grubbelgubbe
Uppdateringar i verkstaden!
Måla med rostfärg
Vårfix i trädgården
Jung Kook
Pappaskämt och annan humor
Bilder på spelbordet när det används
Använda laserskäraren för att skapa innehål...
Julklappar med laserskärare
Budget-Spa
Nyckelskåp
Fjällkaffe
1/20 DeLorean Time Machine
Caso Outdoor Cooler
Minikyl Coca Cola
Verktygsvagn med verktyg, 161 delar
CSS filters for background images
Huset ommålat!
Skiss för tatuering
Spelbordet klart
Laser cutting my Myst Island
We Can Do It
Batwing
Elsa