Skip to main content

En dag i Sandmans liv

05/27/2002 -
411
Jag vaknar av att Tina puttar på mig för att jag snarkar, eller för att min son gnyr lite försiktigt för att han vill upplysa sin mor om att han minsann vill ha lite att äta. Jag ser på klockan och förfäras över att den visar 06.15 eller nåt, en sån dag igen.
Jag vet att jag inte kommer få mer sömn den här morgonen, så jag segar mig upp ur sängen, tar med mig mina kläder och hör Tina precis säga "byter du på honom också?" innan jag hinner slinka ut till toaletten. Men efter ett blöjbyte på sonen, en tillfixning av den rätt så radikala frisyren och ett toalettbesök så känner jag mig pigg och trevlig igen.
Jag har slutat helt med att sätta mig vid datorn på morgonen, eller ens vid TV'n. Skäms lite över att jag inte ens äter frukost längre, det borde man ju göra, sägs det. Nej, jag klär bara på mig och åker till jobbet.
Jag är först på jobbet, det är helt mörkt och tomt i lokalerna, jag ställer in min powerbook, väcker min trevliga Macintosh från sin vila och går iväg med kaffe-termos-kokar-grejen och sätter på kaffet medan jag suckar lite över att kiosken var stängd så jag inte kunde köpa någon Cola. Tillbaka vid datorn så kollar jag igenom mina ToDo's och går igenom det jag ännu inte har fixat. Vissa saker orkar jag bara inte göra såhär på morgonen och andra är snabbt avklarade.
Runt nio-tio-snåret så kommer ibland lord e förbi med en kaffekopp i högsta hugg, då blir det en liten fikarast medans vi pratar Star Wars, ljussablar, tv-spel och kanske lite film. När han går ned med Johan och röker så läser jag lite mail och USENET för att se vad som händer här i världen. Jag har även IRC på i "bakgrunden" om det är någon som söker mig. Av samma anledning är även ICQ igång, även om det mest används för att kommunicera med dem som jobbar i samma lokaler som jag själv.
Runt 12-snåret så är det lunchdags! Lunchen är oftast trevlig, vi går alla i samlad trupp utan att ens veta vilken restaurang vi ska gå till, om det inte är fredag, det är kebab-dagen! Efter en lunch där saker som ords ursprung, lord e's nya klädstil, tv-spel, Star Wars och väskor diskuterats så är det alltid någon som har något ärende att utföra innan vi går tillbaka till jobbet.
Eftermiddagarna går alltid fruktansvärt snabbt, helt plötsligt står lord e där med en kaffekopp och man förstår att klockan redan är tre och han ska ha en fikapaus, nåväl. Alltid är det någon filmtrailer eller tv-spelstrailer som jag ska surfa upp så vi kan se på tillsammans, eller så har någon hittat en site som tillverkar ljussablar för bara 25.000;- Håhåjaja.
Runt femsnåret så tänker jag att jag kanske skulle ta och åka hem, jag sitter och pillar lite på sandman.net för att det är ju lite småsaker som borde redas ut... Den där supersöken till exempel... Eller gästböcker för alla medlemmar... Eller att alla medlemmar ska kunna ha en hemsida via sandman.net... Hmmm.
Jag ringer hem till Tina och frågar, även om jag vet att hon aldrig har svaret, vad hon vill äta. Vi kommer överens om att vi inte kommer komma överens om någon rätt över telefon så; puss puss, syns snart!
Hemma så gosar jag med min son medans Tina steker fiskpinnar eller något liknande. Emil är lite kinkig och jag springer med honom genom huset så han inte ska gråta. vi äter framför TV'n och pratar lite om bröllopet, lite om semester, lite om jobb, lite om Emil och sådant.
Emil har som vanligt bestämt sig för att bara för att man är trött så behöver man inte sova, man kan ju gråta istället. Mammas bröst fungerar inte heller då, och det är knappt vaggning medelst sjunging genom huset fungerar heller. Men till slut inser han, liggandes på mage på någons arm, att det där med att sova är ju en rätt skön grej.
Klockan är runt åtta på kvällen, och Tina och jag sätter på en film som vi mest bara slötittar på. Eller så är Sabina och Jonas här också och vi grillar lite korv och dricker Cola. Kvällarna är bra sköna på en veranda eller bredvid min tjej framför en film.
Runt tio-snåret så går Tina och lägger sig och jag följer snart med upp efter att ha kollar min mail eller dylikt. Sen sover vi sött.
Mer i Webblog
rstaomaticen tillbaka
Ny layout
Ny server
En dag i Sandmans liv
sandmannet lngsamt
Star Wars Episode II Attack of the Clones
Linuxserver suck
Alien: Romulus
Börjar likna en bar!
Reglar på plats
Rivning pågår!
Mjölner!
Örnen börjar bli redo för Sweden Rock
Utebar!
Mixtejp
Norrsken
Kan ha "råkat" skaffa något på Sci-Fi-mässan
Recension: Steam Hotell
Det börjar ta form med hemma-spa:et
Rostfärg och IKEA-lampa
Create a physical book from my digital book
Survey Island
Someone is trying to sell my map!
Julkalender
Myst book updated
Recension: Yasuragi Ryokan Hanare
Recension: Ad Astra
Ny tatuering - midgårdsormen!
Minnestal till en kaffekopp
Förlovade
Sweden Rock 2023
Ny nummerskylt för huset
Fix i husbilen
Grubbelgubbe
Uppdateringar i verkstaden!
Måla med rostfärg
Vårfix i trädgården
Jung Kook
Pappaskämt och annan humor
Bilder på spelbordet när det används
Använda laserskäraren för att skapa innehål...
Julklappar med laserskärare
Budget-Spa
Nyckelskåp
Fjällkaffe
1/20 DeLorean Time Machine
Caso Outdoor Cooler
Minikyl Coca Cola
Verktygsvagn med verktyg, 161 delar
CSS filters for background images
Huset ommålat!
Skiss för tatuering
Spelbordet klart
Laser cutting my Myst Island
We Can Do It
Batwing
Elsa