Hoppa direkt till innehåll

Kärlek

1998-09-11 -
94
Det finns inget jag kan skriva som inte redan skrivits om kärlek. Kärlek måste vara världens bredaste ämne, alla kan tala hur länge som helst om det och om sin egen relation till det. För det är just det som är unikt med kärlek, ens egen relation tilll det, vissa är nöjda med så lite för att vara trygga och andra är så kräsna så dom spyr.
Själv har jag upplevt kärlek i många former, ingen glömmer ju bort sin första kärlek, som oftast är med den flicka (pojke) man förlorade oskulden med. Det är underligt hur stor påverkan det har egentligen på känslorna för den personen. I alla fall så var det så för mig, jag blev jättekär i henne efter det, från att ha tyckt om henne en hel del innan. Det är underligt.
Men även om Kärlek är världens bredaste ämne, och alla känner till den, och alla har upplevt den, mer eller mindre, så blir man lika omtumlad varje gång. Lika förvånad, lika berusad. Kärlek vänjer man sig aldrig vid, eller gör rutin av.
Jag blev just vält, eller jag snubblade, eller föll in i kärlek, det var inget som planerades eller som sade till i förväg att "Hej, det är jag som är kärlek, jag tänkte komma över, du kanske skulle sitta ner.". Utan den kom farande i 200 knyck och välte mig i farten, dunkade rakt in i mitt huvud och fyllde mig. Jag har fortfarande inte fattat det egentligen, frågan är om det någonsin går att förstå. Det är som att vinna tio miljoner på lotteri (Ja, DET kan nog både jag och ni relatera till, duh). Man har en rationell punkt i huvudet som säger att "Nej nej, sånt där händer inte dig, du måste ha tagit fel". Men sen vaknar man upp av att jordens underbaraste kvinna kysser en, svårt att förstå liksom.
Jag är yr, väldigt yr, av allt. Kärlek är den tyngsta drogen, och degenererar alla sinnen på ett speciellt sätt. Jag behöver ingen LSD om kärlek är sån här. Jag behöver ingen alkohol, jag är kär.
Hejsan, du har kommit hem till Jonas, tyvärr kan han inte komma i kontakt just nu, han är kär. Men lämna ett meddelande efter pipet så kanske han kan höra av sig senare
Mmmmmm
Mer i Webblog
Krkort utan bil
Berm
Svensk sjukvrd
Krlek
Klagoml
Ballongerna
Modebimbos
Alien: Romulus
Börjar likna en bar!
Reglar på plats
Rivning pågår!
Mjölner!
Örnen börjar bli redo för Sweden Rock
Utebar!
Mixtejp
Norrsken
Kan ha "råkat" skaffa något på Sci-Fi-mässan
Recension: Steam Hotell
Det börjar ta form med hemma-spa:et
Rostfärg och IKEA-lampa
Create a physical book from my digital book
Survey Island
Someone is trying to sell my map!
Julkalender
Myst book updated
Recension: Yasuragi Ryokan Hanare
Recension: Ad Astra
Ny tatuering - midgårdsormen!
Minnestal till en kaffekopp
Förlovade
Sweden Rock 2023
Ny nummerskylt för huset
Fix i husbilen
Grubbelgubbe
Uppdateringar i verkstaden!
Måla med rostfärg
Vårfix i trädgården
Jung Kook
Pappaskämt och annan humor
Bilder på spelbordet när det används
Använda laserskäraren för att skapa innehål...
Julklappar med laserskärare
Budget-Spa
Nyckelskåp
Fjällkaffe
1/20 DeLorean Time Machine
Caso Outdoor Cooler
Minikyl Coca Cola
Verktygsvagn med verktyg, 161 delar
CSS filters for background images
Huset ommålat!
Skiss för tatuering
Spelbordet klart
Laser cutting my Myst Island
We Can Do It
Batwing
Elsa